Жилищен комплекс с.Говедарци

Комплекс- Жилищни сгради за сезонно
обитаване в имот №021267 ,местността “Будачица” с. Говедарци,общ.Самоков


Имотът  е разположен в покрайнините  на с.Говедарци и от него се открива  изключително красива панорама на Рила планина.

Pазработен e комплекс от 2 жилищни сгради, който да осугури необходимите условия за сезонен и краткотраен отдих.Проектирани са общо 24 отделни жилищни единици –апартаменти и ателиета, като е взето превид, че ще се ползват за определен период през годината от собствениците и ще се отдават под наем или ще фунционират като хотелски апартаменти през останалата част от времето. Всички жилища са с осигурено благоприятно изложение и максимално ориентирани към хубавата панорама на заобикалящите планини. На всеки етаж са разработени  по 4 самостоятелни жилища, като тези на партерно ниво имат голяма тераса на нивото на терена. При проектирането и външното оформяне на сградите е търсен цялостен облик ,близък до традиционната българска архитектура. Бяла мазилка, каменни и дървени облицовки, скатни дървени покриви  и частично подходящо оцветяване са използвани за да се постигне търсения ефект. Приложените  материали са съобразени, както с изискванията за външня вид на сградите, така и с възможно най-ефективното и лесно  подържане по време на експлоатацията на комплекса.

Застроена площ                            569m2
Разгъната застроена площ        1405m2

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>