Жилищен комплекс-с.Мала Църква,общ.Самоков

Жилищен комплекс сгради за сезонно обитаване в УПИ-I 134,136 –кв. 9 с. Мала Църква общ. Самоков септември-2006
визуализации-проект                                    снимки-строителство

Имотът  е разположен в покрайнините  на с. Мала Църква в непосредствена близост до поречието на река Бели Искър и от него се открива  изключително красива панорама на Рила планина.
Разполагането на застройката по периферията на терена, позволява оформянето на едно тихо и спокойно вътрешно пространство, придаващо  особен уют и специфичен характер на цялостното застрояване.
Основния подход  за достъп и обслужване на комплекса е от изток, от прилежащата   улица, свързваща село Мала Църква с гр. Самоков.
Проектирани са около 80 отделни жилини единици –апартаменти, ателиета и самостоятелни стаи, предназначени за продажба. Жилищата са основно два типа-еднопространствени  студия и жилища, решени на две оси. Квадратурата на отделните апартаменти е в диапазона от 30м2 до 65м2
В сутерена се намира и малък рекреативен и спортен център. В него са проектирани  фитнес зала, малък басейн,  две сауни, турска баня, стая за тангентори , воден масаж и лекарски кабинет.
На партерно ниво в южния блок е разположен ресторант със зала за хранене  с 52 места  и голяма открита тераса с барбекю.
За живещите и посетителите на комплекса, както и за жителите на селото в Източния блок е разработен малък магазин за хранителни стоки.

Технически  показатели:
Застроена площ                     1683m2
Разгъната застроена площ                4240m2
Застроен обем:                    13415m3

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>