Център за езиково обучение-Пловдив

Център за езиково и професинално обучение в УПИ   III 1190 кв. 574 гр. Пловдив  юли-2007

В ситуационно отношение обектът е разположен на калкан в североизточния край на отредения терен  по протежението на улица “Самара”. В непосредствена близост  на северозапад се намира парк-хотел ”Ленинград.
Функционално в обема на сградата са проектирани две  основни групи помещения – зали  за обучение , разположени на 1,2и 3 етаж и офисно административна част, разположена на 4,5,6 и 7 етаж. На всяко ниво офисите са групирани  и осигурени със санитарни възли , така че да има   възможност за голяма флексибилност при престройства и специфичен начин на експлоатация.
Достъпа до отделните групи е осигурен, както от различни самостоятелни  входове, така и с отделна вертикална комуникация, което позволява, както независимост при експлоатацията и функцинирането на центъра, така и разпределяне на потоците от посетители.
На партерно ниво е разположен малък ресторант за бързо хранене със зала за  32 седящи места.
Конструкцията на обекта е монолитна, изпълнена със стоманобетонови колони, шайби и безгредови плочи. Зидариите са от газобетон, като по външните стени  и под еркерите е поставена допълнително топлоизолация от експандиран полистирол .

Основни показатели:
Застроена площ:                -    235 м.2
Разгъната застроена площ:        -    2189 м.2
Застроен обем:                ~    6129 м.3

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>