Складово – административна сграда на “Поликомп” ЕООД

Складово – административна сграда на “Поликомп” ЕООД, в УПИ IX кв.14-А, НПЗ “ Къро” гр. София        май 2010 г.
Съгласно изискванията на инвеститора е разработена многофункционална сграда, която в предната си административна част, ориентирана към съществуващата улица е триетажна , а в останалата складова част към дъното на парцела е едно- и дву-етажна. Разпределението и функционалното разделяне на сградата по зони и етажи е направено с оглед спазване на противопожарните норми за този тип сгради.

Конструкцията  на цялата сграда е метална , сглобяема.  Административната част от е изпълнена с метални рамки –колони и греди със стъпка през 6,0м и  етажна плоча от стоманобетон. върху ЛТ  ламарина Складовете са изпълнени с  метални рамки,  колони и ригели със стъпка през 24м .
Покрива над складовете е изпълнен от трислойни покривни панели с топлоизолация от пенополиуретан-80мм. Покривът над административната част  е тип плосък с топлоизолация и рулонна хидроизолация тип “SIKA”
Фасадни стени са изпълнени от трислойни метални  панели с тополоизолация от пенополиуретан с дебелина от 60мм до  80мм.,   разделени през 30м2 от негорими  ивици от трислойни панели с пълнеж от   минерална вата.

Технически  показатели:
Застроена площ             2992м2
Разгъната застроена площ    9130м2

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>