Интериор на „Ирландски пъб”- Банско

Атмосферата и чарът на традиционният ирландски пъб остават популярни и днес, защото ирландският пъб е топло, гостоприемно място, където хората да се социализират спокойно, да разказват истории, да се разменят клюки и слухове. Барманът е душеприказчик т.е. човек ,на който можеш да споделиш всичко, когато си самотен и по този начин се разтоварваш.

Историята на ирландските пъбове е,че това е семейна кръчма, обикновено в приземния етаж на къщата, където могат да дойдат всички и по-точно работническите слоеве на населението,  докато богатите са имали членства в други заведения. И понеже пъбовете са били по-непретенциозни и обзавеждането е било такова, със стари изостанали столове , всеки различен , с набързо сковани маси и много семейни снимки по каменните стениТакава атмосфера е търсена и този интериор.Местата са така групирани,че винаги да са по много, за да има този дух на споделяне. Материалите също са традиционни-каменна облицовка , видима тухлена зидария, дървена ламперия и теракота в естествени земни цветове.

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>